Suomalainen musiikki on hyvin suosittua maamme rajojen sisäpuolella, vaikka harva artisti saavuttaa uransa aikana kansainvälistä suosiota. Suuri osa musiikkiuralla toimivista suomalaisesta artisteista keikkaillee Suomessa koko vuoden ja varsinkin kesän aikana, jolloin järjestetään ympäri maata erilaisia tapahtumia, konsertteja ja ohjelmia. Yleisiä tapahtumia ovat myös erilaiset tanssilavoilla järjestettävät musiikkitapahtumat, joihin saapuu satoja ihmisiä nauttimaan live-musiikista, tanssista ja mieliartisteistaan. Yksi koko Suomen pisimmän muusikon ja laulajan uran tehnyt iskelmätähti Paula Koivuniemi on henkilö, joka jaksaa ihastuttaa ja vihastuttaa edelleen laajasti.

Suosittu raspikurkku, joka jakaa mielipiteitä

Suomen suosituimpiin iskelmätähtiin jo vuosikymmenten ajan on kuulunut käheä-ääninen Paula Koivuniemi, jolla on vankka ihailijajoukkonsa. Nainen on ansainnut paikkansa suomalaisen musiikin tähtinimenä, sillä hänen levynsä ovat myyneet monien vuosien ajan ja hän on edelleen haluttu kasvo tanssilavoilla ja konserteissa. Tämä sensuelli aikuinen nainen omaa vahvan henkilökohtaisen tyylin ja jaksaa ihastuttaa monia edelleen, vaikka toiset pitävät Paulaa nähtynä, itseään toistavana ja hieman ärsyttävänäkin artistina.

Paulasta voisi olla vaikea uskoa, että hän on noin 70-vuotias, sillä naisella on rohkea, aikuismainen mutta kuitenkin nuorekas tyyli. Tähden ura musiikin parissa alkoi jo 1960-luvulla, jolloin hän oli yksi suomen suosituimmista artisteista. Naisen musiikki on purrut yleisöön monta vuotta ja hänen musiikkikappaleistaan on kehittynyt vuosien varrella kaikkien tuntemia hittejä, joita hän laulaa edelleen itse ja joita soitetaan edelleen eri radiokanavilla ja tapahtumissa.

Tunnetuimmat iskelmähitit

Kaikkein tuntemia iskelmähittejä Paula Koivuniemeltä on tullut useampia, mutta niistä tunnetuimpia on 1990-luvulla julkaistu “Tummat silmät, ruskea tukka” sekä vieläkin radioissa ja ravintoloissa usein soitettava ” Kun kuuntelen Tomppaa”. Myös oman osansa suositusta “Aikuinen nainen”- kappaleest on lehkeytynyt vuosien saatossa jokaisen tuntema hittibiisi, jonka sanat osataan ulkoa niin nuoren kuin vanhemmankin kuuntelijakunnan puolelta.

Ura jatkuu

Paula on ollut vuosikymmeniä tanssilavojen artistina ja keikat jatkuvat edelleen. Keikoilla laulamisen lisäksi Paula on viime vuosina esiintynyt myös useissa ohjelmissa ja jaksaa viihdyttää kansaa omalla iloisella räiskyvällä persoonallaan. Uralle ei näy loppua, vaan nainen on ansainnut pysyvän iskelmätähden tittelin suomalaisten sydämissä.